Scroll Top

Πολιτική αποστολής & επιστροφών

Πολιτική αποστολής

Η L.V. NATURAL FOODS συνεργάζεται με την UPS και την DHL για διεθνείς αποστολές.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολές σε όλη την Ευρώπη (εκτός των εκτεταμένων/απομακρυσμένων περιοχών): Δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 99 €, με βάρος κάτω των 5kg.

Χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης για αποστολές εντός της Ευρώπης ανάλογα με τη ζώνη της χώρας είναι 3-4 εργάσιμες ημέρες, ενώ για τους ταχυδρομικούς κώδικες εντός της Ελλάδας που ορίζονται ως δυσπρόσιτες περιοχές σύμφωνα με το σύστημα υπηρεσιών ταχυμεταφορών, η παράδοση είναι 2-3 ημέρες υπό την προϋπόθεση ότι όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα. Για τις αποστολές στο εξωτερικό, ο χρόνος παράδοσης βασίζεται στο σύστημα DHL, το οποίο μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα αποστολής.

Πολιτική επιστροφής

Μέσω της ιστοσελίδας της, η εταιρεία σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το πλεονέκτημα της απευθείας επικοινωνίας μαζί μας και να σας παρέχεται η ακριβής περιγραφή των προϊόντων που είναι διαθέσιμα στην οθόνη του υπολογιστή σας.

Η πολιτική επιστροφής των προϊόντων που πωλούνται μέσω της ιστοσελίδας της Εταιρείας μας ισχύει στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  1. Εάν το παραδοτέο προϊόν υποστεί ζημιά κατά τη μεταφορά, η L.V. NATURAL FOODS σας δίνει το δικαίωμα να το αντικαταστήσετε ή να πάρετε τα χρήματά σας πίσω εντός 30 ημερών. Η αίτηση επιστροφής για την αντικατάσταση του προϊόντος θα πρέπει να υποβάλλεται μαζί με όλα τα έγγραφα που συνοδεύουν το προϊόν (π.χ. δελτίο αποστολής/τιμολόγιο, απόδειξη αγοράς, φωτογραφία του προϊόντος κ.λπ.) και την αρχική συσκευασία.

Σε κάθε περίπτωση, η αντικατάσταση των ειδών γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν συμφωνίας μεταξύ του πελάτη και της Εταιρείας.

Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται εντός 30 ημερών από την επιστροφή και την παραλαβή των προϊόντων. Οι επιστροφές κατατίθενται σε τραπεζικό λογαριασμό.

Συνιστάται έντονα να συμβουλευτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα πριν από οποιαδήποτε αντικατάσταση.

Ακύρωση παραγγελίας

Η εταιρεία μας διαθέτει μηχανισμό ακύρωσης μιας ηλεκτρονικής παραγγελίας μόνο (εν όλω ή εν μέρει) που έχει ήδη καταχωρηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Για οποιαδήποτε ακύρωση (εν όλω ή εν μέρει) μέχρι το τέλος της ημέρας της παραγγελίας, θα πρέπει να στείλετε ένα e-mail στη διεύθυνση info@honeybeehoney.gr παρέχοντας τα στοιχεία σας και τον αριθμό παραγγελίας σας, και ένας συνεργάτης θα προβεί στην ακύρωση.Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η ακύρωση είναι αδύνατη για προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή για λόγους υγείας ή υγιεινής και η σφραγίδα τους έχει αφαιρεθεί μετά την παράδοση.